Plasmaleikkauspöydät

Plasmaleikkauspöytämme on kiskoilla kulkeva plasma-/polttoleikkauspöytä varustettuna automaattisesti leikkauskoneen liikkeitä seuraavalla, savukaasut tehokkaasti poistavalla imuvaunulla, jossa on erillinen helposti irroitettava jätteenkeruuastia. Savukaasuimuri voidaan sijoittaa ulos.

Siirrettävä pöytä helpottaa leikkausprosessia merkittävästi. Leikattavaa levyä ei tarvitse tuoda hankalasti koneen luo, vaan levy voidaan pöydän kanssa hakea esim.seinän takaa ulkoa. Levyn vaihtoon käytettävä aika voi paikasta riippuen vähentyä jopa 80%, kun kaikki levyn turhat nostot ja siirrot jäävät pois.

Myös leikkauskoneen huolto helpottuu merkittävästi, kun pöytä voidaan siirtää pois edestä. Näin myös ympäristön siisteyttä ja järjestystä on helpompi ylläpitää, joka lisää työturvallisuutta ja viihtyisyyttä. Matalan kiskotuksen ja sisäänkelautuvan johdotuksen ansiosta pöytä voi kulkea esim. trukkikäytävän poikki. Arina muodostuu nopeasti vaihdettavista käännettävistä kaseteista, jolloin niiden käyttöikä on mahdollisimman pitkä.

Pöydät suunnitellaan ja räätälöidään asiakaskohtaisesti. Pöytä voidaan mitoittaa max. levylle 2500 x 6000 x 100.

Pöytää/vaunua voidaan muokata juuri tarpeisiisi sopivaksi. Olemme tuottaneet mm. Auramolle levynsiirtovaunun plasma-/polttokoneen rinnalle.

Katso video pöydän toiminnasta Youtube-kanavaltamme: PTM-Systems Oy – Youtube

-

-

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

Auramo levynsiirtovaunu

20140530_14353220140311_08190120140708_12451820140708_135338OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA